Magnus - Hunter/Collector E.P. (2004)

Belgiƫ
Electronic
Label: Island

1. Hunter/Collector [Radio Edit] (3:56)
  2. Summer's Here [Magnus Remix] (6:36)
  3. Jumpneedle [The Glimmers Remix] (7:37)
  4. Summer's Here [Headman Remix] (7:04)
  5. French Movies [Magnus Remix] (6:36)
  6. Jumpneedle [Patrick Lindsey Remix] (5:45)
  7. French Movies [CJ Bolland Remix] (6:26)
  8. Hunter/Collector [DJ Ded Remix] (6:20)
  9. Summer's Here [Buscemi Remix] (4:24)
avatar van dejean89
Ik heb dit album nu al een hele tijd, en vind het echt goed. Ik zet het dikwijls op in de wagen, maar ook gewoon thuis, of in de latere uurtjes. Live is Magnus ook zeker niet slecht!

thejazzscène
Mixalbum van nummers op het legendarische album "the body gave you everything". Een mix kan soms wonderen doen. Een aantal elementen van het nummer worden overgenomen en de overige tunes die men er kan aanbreien, ligt helemaal in handen van de mixartiest in kwestie. Hier kunnen toppers als The Glimmers, Cj Bolland, Headman, Patrick Lindsey en Buscemi er een mooi ander nummer van maken. Persoonlijk vind ik de Magnus remixen ook ten zeerste geslaagd. Met mijn lievelingsnummer, French Movies nummer 5 er boven uit stekend.

Erg interessante plaat voor liefhebbers die eens naar de nummers vanuit een andere invalshoek willen kijken. Het funky gehalte blijft vrijwel in alle nummers doorlopen.
Aanradertje.

Ik wist niet eens dat deze bestond.

Ga hem wel opzoeken, want het album van Magnus is een fijne plaat.

avatar van frederikvb
Echt fantastisch plaatje, schitterende remixen. Als je The body gave you everything goed vond, zal je deze vast en zeker ook goed vinden, iets meer beat en nog dansbaarder.
uitschieters voor mij: de Headman Remix van summer's here en french movie van Cj Bolland.