Zachary Cale - Skywriting (2022)

1 stem

Folk / Roots
Label: All Hands Electric

1. Miles Ahead, Miles Behind (5:40)
  2. Cursed Spot (4:11)
  3. If I Knew the Name (4:17)
  4. Come on Easy (5:33)
  5. Sandcastles (4:33)
  6. Spirit Drive (4:06)
  7. Green Screen (3:37)
  8. Bigger Picture (4:58)
  9. Page by Page (4:44)
avatar van Gladius
zo, nog niemand iets op aan te merken? Toevallig op Spotify zien passeren. Vorig album was een pak minder dan het geweldige Duskland, maar toch blijft mijn interesse in hem.
Eerste vluchtige luisterbeurt klinkt zeker goed.
philtuper & brt, of erwinz, iets voor jullie?
Grappig: ik leerde Zachary Lucky kennen toen ik hier op MM eigenlijk naar Cale zocht. Iets totaal anders, maar ook een dikke aanrader! =)

avatar van brt
brt
Heb het ff geluisterd, moet het nog wat vaker luisteren, maar het klonk wat middle of the road zo op het eerste gehoor. Of ik was er niet voor in de juiste stemming, kan ook. Duskland is onovertrefbaar vrees ik!

avatar van philtuper
Ik moet dan Duskland maar eens gaan proberen. Dat was geen liefde op het eerste gezicht. Deze ga ik evenwel ook een slinger geven. Beetje suffe hoes wel. Thnx Gladius!

avatar van philtuper
Edit: Te gezapig. Houdt mijn aandacht niet vast. Ik hoor af en toe wel wat aardigs voorbijkomen, maar het beklijft niet. Iets dat ik met de vorige albums ook wel een beetje had. Vandaar dat ik Duskland nog maar eens ga proberen.