The Troops of Doom - Antichrist Reborn (2022)

Braziliƫ
Label: Alma Mater

1. Dethroned Messiah (4:41)
  2. Far from Your God (5:05)
  3. Altar of Delusion (4:14)
  4. Grief (1:05)
  5. Pray Into the Abyss (4:39)
  6. The Rebellion (4:39)
  7. Deserters from Paradise (4:30)
  8. Apocalypse MMXXII (0:41)
  9. A Queda (3:31)
  10. Preacher's Paradox (6:26)
  11. The Usurper [Celtic Frost Cover] (3:37)
avatar van Eddie
Lekkere thrash plaat zeg! Voor wie van de oude Possessed en zeker de heel oude Sepultura houd is dit een heerlijke plaat! Dat het wat weg heeft van de oude Sepultura kun je met zo'n bandnaam natuurlijk wel verwachten. Zeker wanneer ik er bij het uploaden ook nog eens achter kwam dat de grote man achter deze band Jairo Guedz is, beter bekend als Jairo T(ormentor) de gitaarspeuler van Bestial Devastation en Morbid Visions. Wat ik erg mooi vind is dat de beste man op zijn 53e nog net zo venijnig en agressief overkomt als op eerder genoemde platen. Hij is als gitarist zeker gegroeid wat de plaat alleen maar ten goede komt. Ik luister hem nu voor de derde of vierde keer en wat me opvalt is vooral het heerlijke drumwerk, niks overgeproduceerd en overgetriggerde drumms, buiten de kick-drums is volgens mij niks getriggerd wat maakt dat het allemaal veel puurder en in-your-face overkomt. Kortom een heerlijke thrash-beuker waar ik per luisterbeurt meer van ga genieten. Tot nu toe één van de grootste verassingen van 2022.
Edit: Ik had link al veel eerder kunnen leggen, ik zie nu pas dat het artwork een moderne versie van ‘Bestial...’ is (nadeel van Spotify is dat ik eigenlijl nooit meer echt op het artwork let)