menu

Michelle David & The True-Tones - Truth & Soul (2022)

mijn stem
3,81 (8)
8 stemmen

Nederland
Soul
Label: 3S

  1. Better (4:04)

    met Lilian Vieira

  2. Days Go By (4:07)
  3. You Can Make It (3:41)

    met Dobet Gnahoré

  4. Trust (4:20)
  5. Better Days (3:46)
  6. Sahara (4:24)
  7. Be Not Afraid (3:02)
  8. I'll Fly Away (4:53)
  9. Yes I Know (3:52)
  10. Wait (5:25)
  11. Yeah Yeah Yeah (2:53)
totale tijdsduur: 44:27
zoeken in:
avatar van Zwaagje
Dit album was helemaal aan mij voorbij gegaan. Ik kwam bij toeval een positieve recensie in OOR tegen. Ik heb haar een paar maanden geleden live gezien en daar maakte ze indruk. Hier ga ik werk van maken.

avatar van Reijersen
3,5
De release van dit album had ik eigenlijk een beetje gemist, terwijl ik toch met zeer veel plezier naar de vorige albums van Michelle David geluisterd heb. Wel merkte ik al snel bij het beluisteren dat ik een paar losse nummers wel al kende. Als je de platen van Michelle David & the True Tones al kent dan weet je ook meteen wat je van dit Truth & Soul kan verwachten. De gospel-geleerde Michelle David heeft een krachtige en prachtige stem muzikaal kan je vergelijken met wat The Dap Kings doen. De vintage soulsound dus, op goede wijze uitgevoerd (ook hier weer). Het grooved lekker, de ritmes zijn lekker, de zang is lekker, de sound is lekker. Het is een album als geheel, zonder dat er individuele nummers echt opvallen.

avatar van Minneapolis
Ik vind de 2 nummers met gasten (Ivoorkust en Braziliaans/Nederlands(!) ) nog het leukst. Wat mij betreft had het hele album zo'n wereld muziek vibe mogen hebben.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:55 uur

geplaatst: vandaag om 13:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.