menu

Electric Callboy - Tekkno (2022)

mijn stem
3,29 (24)
24 stemmen

Duitsland
Metal / Electronic
Label: Century Media

  1. Pump It (2:52)
  2. We Got the Moves (3:26)
  3. Fuckboi (2:44)

    met Conquer Divide

  4. Spaceman (3:10)

    met FiNCH

  5. Mindreader (3:45)
  6. Arrow of Love (3:42)
  7. Parasite (3:03)
  8. Tekkno Train (2:57)
  9. Hurrikan (1:39)
  10. Neon (3:11)
totale tijdsduur: 30:29
zoeken in:
avatar van judgepaddy
Als onvervalste schlager hater kan ik de clip van Hurrikan zeer goed hebben.

avatar van Bert Wasbeer
Kennelijk bestaat deze band (electric/eskimo) al behoorlijk lang, maar de clip van het nummer We got the moves was voor mij, en ik vermoed vele anderen een eerste kennismaking. Maar wat ik er mee moet weet ik eigenlijk niet zo. Het lijkt wel alsof ze bewust een zo raar mogelijke mix van stijlen hebben gekozen om zichzelf te onderscheiden van de grijze massa. De bijbehorende videos bevestigen dat beeld. En toegegeven, de refreintjes zijn wel aanstekelijk. Maar zit de wereld nu echt te wachten op een mix van eurohouse, backstreet boys, screams, grunts en wat flauwige thrash/powermetal?

avatar van i-mac
@Bert Wasbeer. De clips zijn idd de manier waarop deze band fans aantrekt. Om heel eerlijk te zijn, ik zie mezelf geen album van die band kopen. Maar op een festivalweide staa hun optreden wel garant voor een hoop ambiance. Deze zomer getuige geweest hiervan.

Best vreemd hoede Metal wereld die band in hun hart sluit. Want sommige stukken muziek die ze gebruijken, worden door vele Metal fans verfoeid.

avatar van pos
2,5
pos
Grappige clips en leuk om een keer op een festival te zien. Puur muzikaal gezien is dit inmiddels uitermate voorspelbaar en dus slaat de verveling snel toe.

avatar van Devoo
4,0
i-mac schreef:

Best vreemd hoede Metal wereld die band in hun hart sluit. Want sommige stukken muziek die ze gebruijken, worden door vele Metal fans verfoeid.

Omdat het ongelooflijk fun is. Niet alles hoeft serieus te zijn. Ze nemen zichzelf niet serieus waarom zou je dat als luisteraar dan wel doen. Voor Metalfans is dit het soort popmuziek dat ze wel graag opzetten.

4,0
Mindreader is anders wel een gruwelijke track.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:24 uur

geplaatst: vandaag om 09:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.