Della Zyr - 비타민과 우려 Vitamins and Apprehension (2022)

Zuid-Korea
Uitgebracht in eigen beheer

1. 기다려준 새벽 (Following Her to No Particular Sunrise) (8:00)
  2. Pale Blue Dot (지구 혹은 천국) (4:47)
  3. Dream I: 호박씨, 고마움, 아쉬움 (1:37)
  4. Dream II: 저울 (11:52)
  5. 살고 싶어! (3:38)
  6. 나의 미래 (So Please Don’t Leave Me) / 한숨 / to Go Forward Despite the Terror of Living in This World, Clinging to a Tiny Speck of Hope (9:00)
avatar van TornadoEF5
Heel mooi album, moeilijk te beschrijven maar bevat elementen van shoegaze, post-rock, dream pop, folk en emo en uit Zuid-Korea. Vrij rustig en ingetogen maar met veel diepgang. Een van de hoogtepunten van het jaar tot dusver.

avatar van TornadoEF5
Zeg maar gerust het hoogtepunt, ik geef er meteen maar de 5* aan. Weinig muziek die bestaat die me meer ligt dan dit. Dit is een goed voorbeeld van een album die eigenlijk perfect samenvat wat me het meest aantrekt in muziek qua stijlen, zang, het instrumentele en qua vibe.

avatar van aerobag
TornadoEF5 schreef:
ZDit is een goed voorbeeld van een album die eigenlijk perfect samenvat wat me het meest aantrekt in muziek qua stijlen, zang, het instrumentele en qua vibe.

My Bloody Valentine en Slowdive in je top 10 verraadde al het een en ander