George Kranz - My Rhythm (1984)

Alternatieve titel: Din Daa Daa: The Album

4. Din Daa Daa (6:19)
  5. Waikoma (3:45)
  6. My Rhythm (4:11)
  7. Wild Vocals (2:49)
  8. No - It's Funk! (4:31)
  9. Mojn Buddha (4:22)
  10. Zoom (4:05)
Sheplays
Het leuke funky nummer Din Daa Daa trof ik recentelijk aan op de voortreffelijke CD "All Lined Up".

"All Lined Up" is een verzamelaar met songs van bijna alle grootheden van de New Wave uit het begin van de jaren tachtig.

Deze Georg Kranz is mij echter volslagen onbekend.

Misschien is er iemand die meer van hem weet?

Harald
deutscher Tanz Musiker und Schauspieler. oh shit ...nu schrijf ik ook nog in het duits...okay, duitser muziker (drums en percussion) en acteur (Sitcom Die Vier aus der Zwischenzeit en Magic Sticks met Kelly Curtis, Samuel L. Jackson en Reginald Vel Johnson) Speelde in de duitse band Zeitgeist waar ook Ulla Meineke mee deet. Was ook drummer in de duitse band World Bang. Din Daa Daa - Der Trommeltanz", was nummer 1in de Billboard US Dance Charts. george Kranz leefd vandag in Berlin (korte tussen opmerking: Berlin is net als Amsterdam...buiten de stad wonen de boeren en binnen de stad is Sodom en Gomorrah) Maar ik ken hem niet echt, heb geen cd of zo in huis.

Sheplays
Leuke info, Harald! Er is ook een YouTube clipje van Din Daa Daa. Het is inderdaad meer een soort break dance nummer dan een new wave song.

En ook gesampled door nb. de Ying Yang Twins.