TheCheeseBurgerPicnic - Iodine (2017)

geen stemmen

Label: music is really dumb

1. I Am Going Directly to Hell Losers Haha (0:48)
  2. You Mean to Tell Me That Youve Never Touched or Held Bofa Before (0:48)
  3. My Mom, My Dad, My Mom and My Dad, My Mom and Dad (0:58)
  4. O Bing Bong (0:52)
  5. One Night in Fuck You (0:54)
  6. Kreayshawn (0:58)
  7. My Name Is Asdgknjpwriga (0:52)
Mssr Renard
Ik heb nog nooit eerder zulke snelle dubbel-bass gehoord. Ik vermoed dat het geprogrammeerd is. Verder een leuke 6 minuten durende grind(?) plaat, die nog behoorlijk toegankelijk klinkt. Knap voor een hobby(?)-project. Ik ben benieuwd wat B.Robertson hier zelf van vindt.

In het eindstuk van My Mom, My Dad, My Mom and My Dad, My Mom and Dad zit een dubbel-bass patroon wat zo snel is, dat het wel geprogrammeerd moet zijn, volgens mij zijn het 64-sten, en dat is echt onmenselijk, althans tot ik dit hoorde: https://www.youtube.com/watch?v=_rosqyJM-l4

avatar van B.Robertson
Maya - Encyclopaedia Metallum: The Metal Archives - metal-archives.com

Een doe-het-zelver met een aanzienlijke fanbase op RateYourMusic die het als Grindcore, Mathcore, Sasscore omschrijft. De naam trok mijn aandacht al ontwijk ik die CAPS door de alternatieve (hoofd)naam van Discogs te gebruiken. De naam trok de aandacht maar een leuke naam betekent nog niet automatisch toevoegen. Dat wordt wel even gecheckt of het wel ergens naar klinkt en de dame in kwestie kwam glansrijk door de keuring. Komt overigens vaker voor dat vrouwen grindcore beoefenen maar dit lijkt productief gezien wel een bezig baasje. Geprogrammeerde drums is voor de hand liggend en komt vaak genoeg voor.