George FitzGerald - Stellar Drifting (2022)

Electronic / Dance
Label: Domino

1. Further and Further (2:02)
  2. Passed Tense (4:01)

met Panda Bear

3. Rainbows and Dreams (4:41)

met SOAK

4. Cold (4:42)
  5. Setting Sun (6:13)
  6. Cosmonaut Alley (4:42)
  7. Retina Flash (3:16)
  8. Betelgeuse (4:44)
  9. The Last Transmission (3:47)

met London Grammar

10. Ultraviolet (4:44)
  11. Venera *
  12. Transmissions 1-16 *
avatar van -SprayIt-
Wel een laag gemiddelde voor dit toch lekkere plaatje. Het zit allemaal goed in elkaar, ja misschien wat gladjes allemaal, maar hij neemt me toch regelmatig succesvol mee in de euforische sferen. Wat mij betreft tot nu toe dus wat ondergewaardeerd, fijn album voor de electronic liefhebber.

avatar van coldwarkids
Goh, dat nummer met Panda Bear en dat nummer met London Grammar. Wat een melancholie! Prachtig! Hij is toch wel de perfecte dj qua balans tussen melancholie en verfijnde minimal club muziek. Een beetje in het straatje Trentemøller vind ik.

avatar van Mausie
Passed Tense met Panda Bear is zeker leuk, de andere singles zijn mij wat te cheesy.

avatar van remcodurez
George FitzGerald is een artiest die in het genre best hoog aangeschreven wordt, maar me tot nu toe nooit echt overtuigd heeft.

De eerste single Ultraviolet kon mij wel bekoren, vandaar dat ik de andere singles ook een kans gaf.

Maar deze andere singles doen me echter vrij weinig. Of ze zijn te gepolijst of wat aan de cheesy kant zoals Mausie reeds oppert.

Denk dat ik deze langs me voorbij ga laten gaan, er zijn interessantere releases te ontdekken.