Electric Dreams (1984)

Pop / Score
Label: Epic

1. Giorgio Moroder & Philip Oakey - Together in Electric Dreams (3:52)
  2. Jeff Lynne - Video! (3:24)
  3. Culture Club - The Dream (2:28)
  4. Giorgio Moroder - The Duel (3:47)
  5. Helen Terry - Now You're Mine (4:05)
  6. Culture Club - Love Is Love (3:50)
  7. Heaven 17 - Chase Runner (3:00)
  8. Jeff Lynne - Let It Run (3:22)
  9. Giorgio Moroder - Madeline's Theme (2:17)
  10. P.P. Arnold - Electric Dreams (4:20)
avatar van dynamo d
Nummers van Jeff Lynne zijn wel lekker, de rest is wat matig.

avatar van E-Clect-Eddy
dynamo d schreef:
Nummers van Jeff Lynne zijn wel lekker, de rest is wat matig.

Staat helaas niet op Deezer noch op Spotify. Niet alleen voor Jeff maar ook voor de nummers van Moroder

avatar van vigil
Ja gedateerd is dit wel. Is ook niet altijd even erg, dat wil niet veel meer zeggen dan je duidelijk kan horen dat het uit een bepaalde periode kan komen. Het gaat uiteindelijk toch gewoon om de geborene kwaliteit van de liedjes.

Nou die is hier dus wisselend of eigenlijk nergens echt sprankelend, dat is toch wat anders. Ik heb overigens de cd en daar zijn de eerste en het laatste nummer andersom in vergelijk met de tracklist hier. De laatste drie liedjes (dus met 80's classic Together als laatste) zijn de beste.