Miwa - Reach Out and Touch Me (2018)

geen stemmen

Uitgebracht in eigen beheer

1. Dirty Deeds (5:16)
  2. Reach Out and Touch Me (4:07)
  3. Call Out My Name (5:34)
AOR_Lover
Elke bezetting met bassist Billy Sheehan (Talas, David Lee Roth, Mr. Big, The Winery Dogs, Sons Of Apollo), drummer Chris Slade (AC/DC, Uriah Heep, The Firm) en gitarist Mitch Perry (Lita Ford, Bobby Blotzer's Ratt) heeft mijn aandacht. Wie is Miya in godsnaam, zult u zich afvragen? Ik weet het zelf niet echt, maar ik heb gezien dat ze in 2011 een album heeft uitgebracht met de titel My Wish Is Your Command, met Slade als drummer. Ik weet dat er een Japanse zangeres is met de naam Miwa die in Japan een aantal albums heeft uitgebracht en veel succes heeft gehad. Als ik de clip van Hell is Real bekijk denk ik ook dat het om deze zangeres gaat. Het derde nummer is het beste wat mij betreft.