Organectomy - Nail Below Nail (2022)

Nieuw-Zeeland
Label: Unique Leader

1. Concrete (2:47)
  2. Nail Below Nail (3:19)
  3. Cult of Excess (4:25)
  4. The Third Mutation (3:41)
  5. Fragments of Grey Matter (3:31)
  6. Ulcerborne (4:59)
  7. Breeding Chaos (3:01)
  8. Entranced by Calamity (4:08)
  9. Concieved (3:19)
  10. Entrapped Savagery (3:08)
  11. Malicious Contortions (4:12)
  12. Coerced Through Submersion (4:06)
avatar van Eddie
Hier kijk ik rijkhalzend naar uit. Sinds een aantal weken ben ik helemaal weg van de voorganger. Als deze ook maar enigszins in de buurt komt ben ik al hee erg tevreden!

avatar van Eddie
Ik moest er even aan wennen, maar het is eigenlijk we een goede plaat geworden. Het tempo ligt een stuk lager dan op de voorganger ‘Existential Disconnect’ dat was ook vooral waar ik aan moest wennen. Ik heb er doorgaans geen probleem mee als het gas op de plank gaat. Echter deze plaat klinkt zo loodzwaar, dat het wel weer lekker wegluisterd. Ik vind het wel goed urft om geen logisch vervolg op de voorganger te maken maar om
Je eens van een andere kant te laten zien. Productioneemgezien klopt het als een bus, alles is lekker helder en hoorbaar in gemixt en vooral credits voor de zanger wat een heerlijke zieke strot!

Brute schijf van deze kiwi's!!
Technisch, veel te beleven, het kwartje valt na een paar luisterbeurten.
Alex Paul z´n strot is GEWELDIG!
Check zeker en vast es zijn andere band: Rendered Helpless

Suffer, Seraphim | Rendered Helpless - renderedhelpless.bandcamp.com