Cerebus - Chapter Black (2017)

geen stemmen

Label: Total Deathcore

1. Karyolysis (1:59)
  2. Bleeding Planet (Hemorrhage ov My Earth) (3:56)
  3. I Cut Myself to Bleed Out the Devil, But, the Deeper I Dig, the Closer I Grow to Him (4:05)
  4. Sacramento Silver Bullets (2:58)
  5. I Want to Exterminate All the Sinners on This Earth, So I Will Kill Myself First (3:36)
  6. I Lust Over the Angst Portrayed Through Your Varicose Veins (3:19)
  7. Intact Dilation and Extraction (3:24)
  8. Progress (From Where I Was, I Am Now Regressing) (2:53)
  9. Lynnfield (Who I Am Hates Who I Have Been) (3:18)
avatar van ZAP!
En dan loop je ineens hier tegenaan. Waanzin. Ik het begin dacht ik bij die mach 3 (nee, niet die scheermesjes, al klinkt dit even scherp) drums nog even 'dat trek ik niet', maar ik ben toch blijven hangen. Conclusie: waanzin - had ik 't niet gedacht. Maar wel mooie waanzin, en ik had nog wel een tijdje niet meer in deze extreme metalhoek gesnuffeld dat ik ervoor begon te vrezen. De zanger spuwt en brult als een bezetene en de rest houdt hem schijnbaar achteloos bij. Hier en daar echt juweeltjes van riffs.

Dikke 8 / kleine 9 met voordeel van de bijna nihil aanwezige twijfel.

avatar van ZAP!
CEREBUS - Chapter Black | Cerebus | inheritedsufferingrecords.bandcamp.com.

Onverminderd genieten. Mag zeker meer gehoord worden...