Mount Westmore - Bad MFs (2022)

1 stem

9. Bad MF's
  10. Big Subwoofer
  11. Free Game
  12. Lace You Up
  13. Have a Nice Day (Fuck You)

met Dem Jointz en Jenn Em

14. I Quit
avatar van Yestsida
Enkel nog maar als NFT in de metaverse te koop. Wat een zever, ik keek hier echt naar uit.
Hopelijk komt 'ie nog op de reguliere streamingsdiensten!

avatar van mh040
Yestsida schreef:
Hopelijk komt 'ie nog op de reguliere streamingsdiensten!
belachelijk idd, vooral voor 4 (laat ik het eerbiedig zeggen) oudgedienden. Mogen we Snoop voor bedanken.

avatar van Yestsida
mh040 schreef:

Ja, inderdaad... daar vrees ik ook voor. Nu hij Death Row Records overgekocht heeft wil hij dat een NFT-label maken en klassiekers zoals The Chronic of Doggystyle zijn ook al niet meer te vinden op streamingsdiensten.

Maar naar dit album in het bijzonder keek ik toch enorm uit. 4 levende legendes van de westkust die samen komen om een album te maken! 2 singles klinken ook gewoon prima.

avatar van Nr.4
Kansloos gedoe is dat. Ik hoor het wel als het ooit elders te horen is. Verwacht er overigens niet veel van, kan me het laatste goede project van een van deze vier amper nog herinneren, zo lang is dat volgens mij geleden.

avatar van bennerd
Ik verwacht dat E-40 de boel rechthoudt, volgens mij is hij de enige die nog ietwat degelijke kwaliteit levert. Maar had ook wel nog goede verwachtingen van deze plaat. Jammer van de NFT-keuze, zo boeit het enkel nog een paar mensen op Twitter.

avatar van Insanity
Fuck nft