Wunderhorse - Cub (2022)

Label: Communion

1. Butterflies (3:25)
  2. Leader of the Pack (3:03)
  3. Purple (3:22)
  4. Atlantis (2:31)
  5. 17 (3:13)
  6. Teal (3:11)
  7. Poppy (4:33)
  8. Mantis (2:58)
  9. Girl Behind the Glass (3:16)
  10. Morphine (4:54)
  11. Epilogue (3:27)
avatar van Jools
Een paar nummers beluisterd. Klinkt een beetje al een jaren 90 rockband. Valt me niet tegen. Poppy bijvoorbeeld vind ik een mooi liedje. Met dit soort bandjes blijft de rockmuziek gelukkig nog een beetje in leven.

Album staat inmiddels op repeat, gaat alle kanten op. Hopelijk te zien op de festivals deze zomer

avatar van mr.Siegal
Idd heel erg jaren '90 feel, maar dan wel een verzameling van alles wat in die tijd onder rock werd geschaard . Ik vind het een zeer mooi, divers en sfeervol geheel. Ga ze morgen zien in voorprogramma van Pixies, benieuwd hoe dit live uit de verf komt.

avatar van mr.Siegal
In navolging op vorige bericht: ze zijn live erg sterk

avatar van overmars89
Op deze plaat worden echt precies de bekende knoppen op de juiste manier gedraaid. Heel erg herkenbaar, maar toch heel eigen.. heerlijke plaat dit! Ontdekking van 't jaar!

avatar van overmars89
Ze komen op Lowlands! Woehoe!

avatar van paddy pipedown
Britten die een beetje grungie doen. Moest denken aan Teenage Fanclub.

avatar van Juul1998B
Voorprogramma van fontaines, wat klinkt dit lekker zeg!
Een bandje om te blijven volgen!

Ontzettend catchy, lekkere stem, prima lyrics. Meest 90s album dat de afgelopen jaren is gemaakt imho.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Goeie plaat. Goeie muzikanten en prettige stem.