Embrace - If You've Never Been (2001)

Rock / Pop
Label: Virgin

1. Over (4:45)
  2. I Hope You're Happy Now (3:41)
  3. Wonder (4:23)
  4. Many Will Learn (4:18)
  5. It's Gonna Take Time (6:58)
  6. Hey, What You Trying to Say (4:38)
  7. If You've Never Been in Love with Anything (4:59)
  8. Make It Last (4:41)
  9. Happiness Will Get You in the End (2:46)
  10. Satellites (6:27)
avatar van titan
titan (crew)
Embrace leunt op dit album vol lang uitgesponnen en weelderige ballads wel erg op het succes van Coldplay en Travis, maar dit geluid past hen eigenlijk best wel goed. 3,5*

avatar van Sjoerd
Toch duidelijk minder dan hun vorige album vond ik... Alhoewel nog steeds heel aardig hoor.

avatar van titan
titan (crew)
Ik vind dit ook hun minste album, maar nog steeds wel de moeite waard.

avatar van Reijersen
Tja, wat kan ik erover zeggen. VInd het allemaal een beetje te monotoom. De nummers zijn een beetje veel van hetzelfde. Denk dat het op z'n tijd wel een cd-tje zal zijn die ik luister, maar niet te vaak. 3 sterren.

avatar van Reijersen
Gooi er toch een halve ster bij. Begin de diepere lagen wat meer te ontdekken waardoor het monotome er toch wat afgaat.