Keith Murray - Rap-Murr-Phobia (2007)

Alternatieve titel: The Fear of Real Hip-Hop

Label: Koch

1. Walk Up (Skit) (0:30)

met Tone Capone

2. Da Fuckery (4:13)
  3. Weeble Wobble (3:58)
  4. Don't Fuck Wit 'Em (3:36)

met Kell Vicious

5. I Love It When It Rains (Skit) (0:51)
  6. U Ain't Nobody (3:48)

met Redman en Erick Sermon

7. Do (3:57)
  8. Nobody Do It Better (4:00)

met Tyrese en Junior

9. Hustle On (3:18)
  10. Whatmakeaniggathinkdat (3:47)

met Lil' Jamal

11. What It Is (3:16)

met Method Man en 50 Grand

12. We Ridin' (5:00)

met L.O.D.

13. Da Beef Murray Show (Skit) (1:58)

met Taya & Baggy Bones

14. Never Did Shit (3:42)

met Unique

15. Something Like a Model (4:15)

met Junior

16. Late Night (4:20)

met L.O.D., Ming Bolla, Bosie en Ryze

avatar van waxs
Vandaag al even snel door heen gegaan. Wel toegangkelijk album, hoeft opzich geen probleem te zijn. Hier en daar haalt hij nog wat uit naar Def Jam. Klinkt wel aardig, Redman en Erick Sermon kunnen uiteraard weer niet ontbreken.

avatar van Dielie
cool, een nieuwe Keith Murray, zijn debuut blijft één van mijn favoriete platen in het genre, ik vraag mij af hoe deze klinkt, nekeer gaan luisteren ze

Relax
11. What It Is
met Method Man en 50 Grand

50 Grand ?

Wacht ik kijk naar zijn 2de CD bij features.. daar is hij ook al en dat is al in 1996.
Hmm.

avatar van Cath
hmm.. niet veel speciaals.. 3 sterren.

avatar van nega
HUSTLE ON !!

een van de weinige echte rapcd's van 2007, erick sermon is nog steeds een van de beste producers tegenwoordig. niet egt een heel speciaal album, maar goed genoeg om een 3,5 te geven

avatar van thgryda
Ik vond dit album destijds ook tegenvallen, was het zelfs vergeten tot ik het op een site tegenkwam en herbeluisterde, mijn mening is niet echt veranderd. Nog steeds een krappe voldoende maar dat komt vooral omdat keith een dope rapper is