Gary Lucas / Gods & Monsters - Coming Clean (2006)

Folk / Rock

8. Land's End (4:08)
  9. Spirit Moves (3:33)
  10. Under My Wing (5:22)
  11. Psycho (3:04)
  12. One Man's Meat (3:54)
  13. Mojo Pin * (3:17)
  14. Dream of the Wild Horses * (3:52)
Sheplays
Man can play guitar zei Don Van Vliet (Captain Beefheart) over Gary Lucas. Ik was onlangs bij het concert van Gary Lucas & Gods and Monsters in de kleine zaal van De Melkweg en kan niet anders dan bevestigen dat deze charismatische man inderdaad een geweldige gitarist is.

Gods and Monsters zijn bekend van Jeff Buckley en heeft een wisselende bezetting. Bij het concert in de Melkweg waren dit::

Jonathan Kane (Swans) - Drum
Ernie Brooks (Modern Lovers) - Bass
Jason Chandler (Hungry March Band) - Alto Sax
Jerry Harrison (Talking Heads) - Keyboards

In september 2007 wordt het concert op de radio uitgezonden in het programma van Co de Kloet.

Website van Gary Lucas

avatar van Daglish
Net gekocht. Ik kende Lucas alleen van naam en van Beefheart. Ik ben erg onder de indruk van deze CD!