Nuff Said - Blue (2004)

Label: Idol (I)

1. Bubblegum (2:55)
  2. At the Break of Day (3:52)
  3. A Lie Like Truth (4:15)
  4. Stuck (3:51)
  9. Leave Me Alone (3:32)
  10. Makataya (2:09)
  11. Sugar (2:49)
  12. Lighten Up (3:18)
Solide cd, maar niet zo strak, hard en emotioneel als het debuut helaas...

Wauw, die staat nog niet eens op de site. Misschien maar 's toevoegen dan.

Nuff Said?
Hm, dit heb ik een keer in de Elegast in Deventer gezien, haha, zo'n klein zaaltje.
Moet ergens vorig jaar zijn geweest.
Vond het niet echt heel boeiend ofzo.. Grappig dat ik dit tegenkom.

Aanpassing-kje: een ster omhoog. Dit moet wel zo ongeveer de meest ondergewaardeerde band van Nederland zijn. Catchy, melodieus, en technisch begaafd tegelijk. Diverser dan het debuut. Favoriete tracks: Bubblegum, A Lie Like Truth en Incredible (titel zegt genoeg).

avatar van Kos
Kos
Nubis schreef:
Nuff Said?

Vond het niet echt heel boeiend ofzo.. Grappig dat ik dit tegenkom.
Inderdaad .

Een vriend van me kent ze vrij goed, heb wel eens een optreden gezien, maar ik had er geen idee van dat ze echt serieus aan de weg timmerden.

Het debuut is toch best een goede CD, met een aantal nummers (Sheet and shades bv.) die toch heel vaak op de radio zijn gedraaid... Verder waren ze ook de band in de film Wilde Mossels.

Misschien moet de band het juist van de platen hebben (ik weet niet hoe ze live zijn), maar ze hebben een Kink FM NightLiveXS award gewonnen voor beste Live-act nationaal. Ze hebben mijns inziens in elk geval 3 ijzersterke platen gemaakt.

avatar van Kos
Kos
Ze zijn live behoorlijk goed.

avatar van Jumpjet
twintone01 schreef:
Dit moet wel zo ongeveer de meest ondergewaardeerde band van Nederland zijn.

En zo ken ik nog wel een paar bands...

Maar inderdaad, Nuff Said verdient meer erkenning. Blue is een heerlijke rockplaat. Live ook een prima band.