Santana Fox - Girl Next Door (2022)

geen stemmen

Uitgebracht in eigen beheer

1. Girl Next Door (2:39)
  2. Skybound (3:21)

met Cryssy Bandz

3. Gypsy (3:14)
  4. Heartbreak Hotel (2:42)
  5. Nocturnals (2:33)

9. Hold Me Down (3:18)

met Rari Kiyoko

10. P.M.S (3:01)
  11. Mystique (4:49)
  12. Super Rich Kid (2:52)
avatar van Yestsida
Dit is het debuutalbum van de dochter van wijlen Prodigy, ook diens zoon (Bando Red) heeft enkele producties op deze plaat.
Familievriend The Alchemist is verantwoordelijk voor de collaboratie met Boldy James.

avatar van gaucho
Waarom klik ik hier eigenlijk op bij de updates? Die naam natuurlijk...! Zou iemand met zo'n naam werkelijk een muzikale kruisbestuiving maken van de muziek van Santana en Samantha Fox? Nu ik de hoes zie, moet ik toch meer aan die andere mevrouw Fox denken dan aan Carlos. En niet alleen vanwege de overeenkomst van de achternaam...

avatar van nlkink
Mij overkwam hetzelfde. Samantha Fox meende ik te lezen. Girl Next Door, dat valt wel mee. Het dichtsbijzijnde woonwagenkamp is hemelsbreed een kilometer weg van onze straat.

avatar van Hans Brouwer
gaucho schreef:
Waarom klik ik hier eigenlijk op bij de updates? Die naam natuurlijk...!
Als ik Santana Fox 's avonds laat in mijn bed zou vinden... Ik zou accuut een liedje zingen: "Ik slaap vannacht wel op de bank schat".

avatar van Broem
Hans Brouwer schreef:

En dat terwijl jij je kruis zo stevig vasthoudt

Jan uit Berlijn
Het eerste dat mij opviel aan de hoes was, dat haar handtekening er op staat . Hoe pedant.

Ze zal geen make-up artist in huis hebben aangezien het in eigen beheer is gefrunnikt.
De wimpers en wenkbrauwsels zijn volgens mij nog niet af.
De metalen op haar lichaam getuigen van een inferieure smaak.

En daarmee is het monotone gehiphop ook meteen samengevat.

Ik wil desondanks de dame toch nomineren voor iets. De meest slechte, kitscherigste hoes van het jaar. Nu al!

avatar van dix
dix
Ze kijkt een beetje sip

Jan uit Berlijn
dix schreef:
Ze kijkt een beetje sip

Logisch. Volgens de Amerikaanse Neo-liberale wetgeving moet ze aardig wat streams veroorzaken om de fysio te kunnen betalen. En een tandartsverzekering. Met zo'n voorfront ga je écht wel eens op je bakkes. Lijkt me zo.

Maar achsobitte. Niet oordelen op voorfront......durft iemand de muziek te beoordelen? Ik heb heftig geskipt bij de kip. Het vocale leek allemaal zo op elkaar.