Priori presents RED - Nigh (2022)

Canada
Electronic
Label: Garmo

1. Nigh (4:12)
  2. Landfill (4:17)
  3. Tar (3:59)
  4. Robash (Nothing Is Normal) (4:33)
  5. Think Not (2:06)
  6. Going Sour in the Heat (3:18)
  7. The Hammer (7:03)
  8. Quencher (5:04)
  9. Bottom of the Field (4:45)
  10. From the Swallow (3:49)
  11. The Coins U Saved (5:18)
avatar van trebremmit
Deze meneer is niet echt origineel, op zijn vorige albums deed ie al de jaren 90 na, en hier klinkt ie als een Aphex Twin kloon. Ben er nog niet uit of ie dat goed of slecht doet.

avatar van -SprayIt-
Wat mij betreft best redelijk, maar wel wat flauw. Afgelopen dagen op verschillende momenten gedraaid en best genietbaar, al pakt het me niet volledig. Begin op 3,5*

avatar van trebremmit
Ben er nu wel uit, ik vind het niet echt goed, het voegt weinig toe aan wat er al bestaat. Song for Alpha van Daniel Avery vind ik dan heel wat beter als het gaat over die retro ambient techno sound.