Goo Goo Dolls - Chaos in Bloom (2022)

Label: Warner

1. Yeah, I Like You (4:24)
  2. War (4:34)
  3. Save Me from Myself (3:16)
  4. Let the Sun (3:33)
  5. Loving Life (3:35)
  6. Going Crazy (3:58)
  7. Day After Day (3:27)
  8. Past Mistakes (3:32)
  9. You Are the Answer (4:23)
  10. Superstar (4:31)
avatar van Monsieur'
Eerste single 'Yeah, I Like You' gaat al weer veel meer terug naar het oude geluid van weleer. Rzeznik stelde dat dit album (overigens volledig door hemzelf geproduceerd) experimenteel, angstig en harder gaat zijn dan de vorige albums. Ik ben heel benieuwd naar het dertiende(!) album.

avatar van Juul1998B
Hmmm klein beetje een teleurstellend album, boxes was het laatste echte album van de goo goo dolls.
Gelukkig is het nummer you are the answer wel ouderwets goed!
Al met al een krappe voldoende

avatar van Monsieur'
Juul1998B schreef:
Gelukkig is het nummer you are the answer wel ouderwets goed!
Al met al een krappe voldoende

Ik hoor juist veel fans enthousiast over nummers als Going Crazy, Yeah, I like You, War, Day After Day en Superstar omdat het een beetje terug naar de good ol' is.

avatar van Juul1998B
Monsieur' schreef:

Hmm dat verbaast me juist wel aangezien ik ze hier meer pop dan ooit vind. Bij boxes en t album ervoor vond ik het geslaagd, hier helaas niet. Hier gaan ze iets teveel op de automatische piloot. Nergens slecht maar ook niet vernieuwend ofzo. Maar zo te zien geniet jij er wel van haha