Burna Boy - Love, Damini (2022)

Nigeria

8. Different Size (3:29)

met Victony

9. It's Plenty (3:36)
  10. Dirty Secrets (2:31)
  11. Toni-Ann Singh (2:55)

met Popcaan

15. Vanilla (2:35)
  16. Common Person (3:30)
  17. Wild Dreams (3:06)

met Khalid

18. How Bad Could It Be (4:57)
  19. Love, Damini (2:22)

met Ladysmith Black Mambazo

avatar van overmars89
Na het heerlijke album "African Giant" vond ik veel van de releases van Burna Boy maar wat pover. Toen ik zag dat dit album eraan kwam met de wel hele poppy featurings als Balvin, Kehlani, Ed Sheeran & Khalid had ik hele lage verwachtingen.

Toch moet ik zeggen dat Burna Boy wel zijn ding doet op deze plaat. Vooral de solo tracks en de tracks met J Hus & Victony zijn heel chill. Rond Track 12 wordt het album wel echt een stuk minder met de poppy Amerikaanse featurings. Al denk ik wel dat Burna Boy met deze plaat een gevestigde naam wordt in de wereld.

avatar van El Stepperiño
Dit album wordt echt steeds beter en is inmiddels een soundtrack geworden voor mij. Met name het nummer Rollercoaster, want dat is mijn leven al een jaar lang.