Lisa Gerrard & Marcello de Francisci - Exaudía (2022)

Australië / Verenigde Staten
Wereld
Label: Atlantic Curve

1. When the Light of Morning Comes (5:10)
  2. Until We Meet Again (6:05)
  3. Fallen (7:22)
  4. Exaudía (4:54)
  5. Stories of Love, Triumph & Misfortunes (5:34)
  6. Stay with Me (5:23)
  7. Exaudía Reprise (4:18)
Zoals wel vaker Lisa's samenwerkingen: het klinkt fraai, maar gaat ook een beetje langs me heen.

Dan toch maar het liefst met Brendan

avatar van Chameleon Day
Op momenten behoorlijk protserige kitsch. Bijvoorbeeld zo'n 'Stay with Me', echt vreselijk.

avatar van Premonition
Dat doet Liz zonder Robin toch beter...

Chameleon Day schreef:

Dat vind ik dan weer het leukste nummer van dit album

avatar van Chameleon Day
aERodynamIC schreef:

Dat vind ik dan weer het leukste nummer van dit album

Ach, zo heeft iedereen zijn "kitscherige" kant

avatar van Premonition
De nummers beginnen vaak heel terughoudend en enigszins mystiek, maar eindigen in een bombastische anti-climax. Uitzondering is eigenlijk alleen Stories of Love, Triumph & Misfortunes, wat gelijk het hoogtepunt van dit album is (of zou dit te maken maken met de gastrol van Bahar Shah?).