menu

Daniel Romano's Outfit - La Luna (2022)

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Canada
Rock
Label: You've Changed

  1. La Luna - Part 1 (17:26)
  2. La Luna - Part 2 (15:44)
totale tijdsduur: 33:10
zoeken in:
avatar van Germ
4,0
Germ (crew)
Hoge verwachtingen van deze nieuwe Outfit release. De recensies beginnen al binnen te druppelen en zijn lovend, de al gereleasde teaser is ook niet te versmaden.
Het belooft Romano's meest ambitieuze project tot nu te worden, en rock epos in veertien delen verdeeld over twee plaatkanten.
Meer info is hier te vinden.

De Outfit begint zich overigens steeds meer als band te presenteren, niet langer als een alias van Romano, daarom heb ik het nu ook hier op de site als zodanig ingericht.

avatar van Cor
4,0
Cor
Hij is er weer. Dit keer met een prog rock suite, waar van alles langskomt. Pink Floyd, Beatles, snufjes country, toefjes walsjes en polka. De man mixt het allemaal weer moeiteloos door elkaar. Definitely The Hardest Working Man in Showbizz.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:59 uur

geplaatst: vandaag om 11:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.