The Deadstation - Episode 01: Like Peering Into the Deepest Ocean Abyss. (2012)

1 stem

Rock / Metal
Uitgebracht in eigen beheer

1. Hundred Foot Drop. (1:25)
  2. Subsistence Defined. (5:40)
  3. Drugs for Pain Inside. (7:46)
  4. August 4th: 3:21 A.M. (3:21)
  5. Anything but This... Anywhere but Here. (2:38)
  6. I Cannot Explain Myself Anymore. (3:07)
  7. Slowly, but Surely, I'm Drowning. (2:56)
  8. Limitless, or So It Seems. (Bonus Track) * (4:40)
avatar van ProGNerD
Wauw, wat een ontdekking deze moderne, boeiende, avontuurlijke progmetal concept EP van deze Amerikaanse jongens. Tot mijn verbazing nog niet te vinden in de MuMe dBase, dus meteen maar toegevoegd; beter laat dan nooit.

Enige nadelen: het is alweer voorbij voordat je er erg in hebt en erg jammer dat er (nog) nooit een Episode 02 is gekomen...

Lichtpuntje is dan weer wel dat het album vanwege het 10-jarig jubileum op 29 juli gratis te downloaden is, inclusief 3 nieuwe bonusnummers

Aanrader ABDrums, legian, Ayreonfreak en andere serieuze progmetal liefhebbers

avatar van Ayreonfreak
ProGNerD schreef:

Aanrader ABDrums, legian, Ayreonfreak en andere serieuze progmetal liefhebbers

Moet er wel even aan wennen. Maar zeker niet verkeerd. Downloaden op bandcamp?

Ayreonfreak schreef:

Moet er wel even aan wennen. Maar zeker niet verkeerd. Downloaden op bandcamp?

** THE DEADSTATION. ** - thedeadstation.com

avatar van Robertoooooh
Inderdaad. Zo zeg. Zo jammer. Jammer dat het bij dit ene EP-tje gebleven is.
En dat terwijl ze iten tijde van de release gezien werden als de next best thing. Deadstation is de naam van een fictieve dystopische tv zender die haar liedjes als episodes de ether inslingert. Leuk idee en dito uitvoering. Jammer dat het bij een enkele episode gebleven is. De lengte van nog geen 30 minuten is perfect voor een TDK SA60

avatar van ProGNerD
En inderdaad vandaag ook de 3 extra nummers (Deleted Scenes) via THE DEADSTATION | Bandcamp.com gratis te downloaden