Sami Yusuf - Al-Mu'allim (2003)

Iran
Wereld
Label: Awakening

1. Al-Mu'allim (3:08)
  2. Who Is the Loved One? (6:51)
  3. The Cave of Hira (6:30)
  4. Allahu (4:50)
  5. The Creator (5:10)
  6. Meditation (5:45)
  7. Ya Mustafa (5:39)
  8. Supplication (4:06)
kArIzMa_TuRk
Ik heb hier helaas niet zoveel over te zeggen, alleen..

Deze album is werkelijk prachtig, ik krijg er kippenvel van! Prachtig hoe deze man zijn woorden gebruikt. Fantastisch! 5*

Sheplays
Die woorden van de titels zijn gelukkig bijna allemaal wel te lezen ook voor de niet Azerbeidzjani(ne) hier.

Ya Mustafa is zeker het oude welbekende nummer?

*edit: nee dit is een andere versie, clip bijgevoegd

Deze versie bedoelde ik

Sheplays schreef:
Ya Mustafa is zeker het oude welbekende nummer?

*edit: nee dit is een andere versie, clip bijgevoegd

Deze versie bedoelde ik
Hahaha

kArIzMa_TuRk schreef:
Hahaha

Hij is leuk he? Deze versie van Ya Mustafa is echt heel bekend, in diverse uitvoeringen!

Grappig dat er dus nog een hele andere bestaat!

Sheplays schreef:
Grappig dat er dus nog een hele andere bestaat!
Sami Yusuf gebruikt veel teksten uit het welbekende Koran. Hij zingt ook over de Koran. Dat is dus de rede waarom ik deze album erg waardeer, ik krijg er kippenvel van!

Het heeft dus niks met die andere te maken

kArIzMa_TuRk schreef:

Het heeft dus niks met die andere te maken

Nee, dat had ik al door. Die van Sami Yusuf kan ik helemaal niet verstaan dus is het goed dat je even hebt uitgelegd welke woorden hij, volgens jou, zo mooi gebruikt!

Social_Mask
Ya Mustafa is een prachtig nummer!