Michalis Hatzigiannis - Filoi & Exthroi (2006)

Alternatieve titel: Φίλοι & εχθροί

met Reamonn

16. Pio Poli *
  17. Xeria Psila [Moscow Electro Mix] *
  18. Pio Poli [Passion Mix] *
Ja de vakantie in Griekenland zit er op. Wegens een overboeking een vlucht later moeten nemen (maar wel business-class!) met een koffer vol stinkende, zwetende kleding en andere troep waar eens een keer geen cd's bij zaten.
Toch is er eentje meegekomen naar huize aERo want al lopende in 1 van de kleine romantische steegjes klonk er uit een klein, rommelig cd-zaakje een nummer van een zanger die ik meende te herkennen van het songfestival een aantal jaar geleden.
En als muziekliefhebber wil je dat toch zeker weten, dus naar binnen gegaan en gevraagd. Het klopte. Michalis Hadjiyiannis had voor Cyprus een keer meegedaan met het nummer Genesis.
Mooi, dat wist ik ook weer. Nog mooier was dat partner aERo de cd wel wilde kopen (als je de prijzen zag was dat wel schrikken, maar het waren niet mijn centen per slot van rekening).
Gevolg: een luchtige pop-cd, weliswaar van een Cyprioot, die regelmatig herinneringen zal gaan oproepen aan een heerlijke lekker-niks-doen-met-veel-zon-vakantie.
Overigens is deze cd in 2007 opnieuw uitgebracht met de extra tracks die in juni dit jaar verschenen als single. Door deze samenwerking met de duitse band Reamonn is dit album dus in 2007 in uitgebreidere vorm uitgekomen.