Ozric Tentacles - Travelling the Great Circle: Pungent Effulgent to Jurassic Shift (2022)

1 stem

Rock / Electronic
Label: Kscope

1. Dissolution (The Clouds Disperse)
  2. O-I
  54. Sploosh! [Youth and Simon's Hydrophonic Decimation]
  55. Strangeitude [Eat Static Remix]
  56. The Eternal Wheel [Zion Train Remix]
Mssr Renard
Flinke boxset van Kscope, waar Ozric-fans feitelijk niet zo veel aan hebben, want alle 'rarities' zijn al als bonustracks her en der verschenen. Verder staan hier de vier studioplaat van 1989 tot 1993 en Live Underslunky op. De remix-songs zijn feitelijk verschenen op Floating Seeds, maar op deze boxset incompleet.

Mocht je Pungent Effulgent, Erpland, Strangeitude, Jurassic Shift, Live Underslunky ineens willen kopen, en ook graag een DVD en wat remixen en leftovers ineens in huis willen halen, is dit je kant. De echte Ozric-verzamelaar heeft hier niet zoveel aan. Al zit er wel een 80-pagina tellende boekwerkje bij. Hoedanook, te koop voor 60 ponden (kijk uit voor inklaringskosten en andere gekke Brexit-obstakels): Attention Required! | Cloudflare - burningshed.com

Het zou wat zijn als dat boekwerk los te koop was, dan zou ik die wel in huis willen halen. Maar ik heb niets aan 7 cd's en een DVD die ik nooit zal draaien.