Andrew Bayer - Duality (2022)

1 stem

6. Matriarch (3:43)

met Red Dragons

7. Under Pressure (6:58)

met OLAN

8. 4 / 15 / 10 11:15 AM (Volcano) (1:44)
  9. Thank You for Being with Us (1:42)
  10. Equal (5:21)

met Asbjørn

11. Midnight (8:00)

met Alison May

12. DNA (6:37)

met Red Dragons

13. Greater Chances (7:13)

14. On Tape (6:48)
  15. I Would (4:06)

met Alison May en Grandfather Machine

16. Break the Rules (6:55)

met Kaleena Zanders

17. Let Go (5:38)
  18. What Is Real (8:22)

met Vök

19. If You Loop It, They Will Come (5:29)
  20. Pulse (5:43)

met OLAN

Andrew Bayer werkt op dit project samen met LGBTQ+ artiesten (hij behoort zelf ook tot de doelgroep).

Deel 1 (track 1 t/m 10) is vanaf vandaag verschenen, en deel 2 verschijnt op 28 oktober. Elk deel eigen artwork en voor de delen samen zoals hier afgebeeld. Uiteraard wel allemaal in dezelfde stijl (andere poses).

Op het nu verschenen deel horen we de meer poppy kant van Bayer en wat meer downtempo. De volgende tien zullen meer upbeat zijn.

Ik moet zeggen dat het eerste deel me prima bevalt. Fijne, makkelijk in het gehoor liggende nummers. Benieuwd wat deel 2 gaat doen.

In elk geval 4* voor part one.

Inmiddels is part two ook uit (meer dance zoals al was aangekondigd) en daarmee is Duality compleet.

Beluister je ze apart dan krijg je ook eigen artwork per deel (in lijn met de hoes die hier is afgebeeld).