Aceyalone - Lightning Strikes (2007)

Label: Decon

1. Ligthning Strikes (3:43)
  2. Suicide (3:04)

13. Help Us All (3:55)
  14. Jungle Muzik (4:24)

15. Top Choice (2:44)
avatar van waxs
Dit is hem dan, de nieuwe Aceyalone, ben benieuwd, aangezien dit project Raggae en Dancehall invloeden zal gaan bevatten. Maar eens zien hoe dat voor hem uitpakt.

avatar van Osiris Apis
Video toegevoegd. Maar na het zien van de video, hoef ik dit album, zoals verwacht niet te luisteren.

Social_Mask
Dat is inderdaad erg triest..A Book of Human Language was een goed album, zijn samenwerking met RJD2 was ook erg aardig. Het is een goede rapper, maar wtf is hij nu mee bezig

avatar van waxs
Jah echt een grap!

Harco
Clip is leuk gemaakt, en het nummer heeft wel iets, maar het refrein is pure bagger.

Harco
Beter luisterbaar dan de reguliere dancehall en reggaeton, leuke feel-good sfeer en Aceyalone heeft er plezier in.