James Last - Live in London 1978 (1978)

West-Duitsland
Label: Polydor

1. Intro '78 (2:00)
  2. Medley - (A) Tiger Feet - (B) Radar Love - (C) Jesus Loves You (4:26)
  3. Bridge over Troubled Water (6:06)
  4. I've Got You Under My Skin (4:18)
  5. Was Ich Dir Sagen Will (5:26)
  6. Jog Din Oas (4:08)
  7. Medley - (A) Rum and Coca Cola - (B) Quando, Quando, Quando - (C) South America Take It Away (5:28)
  8. Lonely Shepherd (5:13)
  9. Medley - (A) Larry O'Gaff - (B) Fire on the Mountain (2:19)
  10. Medley - (A) Cantar Amigos - (B) Schwarze Estrella - Ay - Ay - Ay (C) Costa Brava (D) Eso Es el Amor (4:16)
  11. Theme from Star Wars (4:06)
  12. West Side Story (3:21)
  13. Silly Love Songs (5:15)
  14. Medley (A) with One More Look at You (B) Watch Closely Now (7:20)
  15. (A) Love Me Tender (B) Rip It Up (C) Don't Be Cruel (D) Jailhouse Rock (E) Hound Dog (5:18)
  16. (A) Chicken Reel (B) Turkey in the Straw (C) Orange Blossom Special (4:54)
  17. (A) Cockles and Muscles (B) Daisy, Daisy (C) Abide with Me (5:37)
  18. (A)Yes Sir, I Can Boogie (B) Sorry, I'm a Lady (C) Don't Leave Me This Way (4:50)
  19. Don't Cry for Me Argentina (6:58)
  20. Games That Lovers Play (2:35)
EVANSHEWSON
Last zal ongetwijfeld wel zijn verdiensten hebben, maar ik word er redelijk ongemakkelijk van.

Die sound, ik blijf dat toch grootwarenhuismuzak vinden hoor, het spijt me vreselijk.

Ik wil de beste man niet beledigen, maar hier kan ik totaal niet naar luisteren, echt niet, met de beste wil van de wereld niet.

Mijn vader zaliger had vroeger enkele elpees van die man, brr, gelukkig hield hij ook van goede muziek.

avatar van papsie
Kheb deze op DVD gevonden. Ik heb vroeger deze show gezien in de Albert Hall in Londen en het is een aangename herinnering aan een leuke avond. Enkele jaren geleden heb ik James Last terug live gezien tijdens zijn laatste Europese tournee. De man is ondertussen de 80 gepasseerd maar nog steeds vitaal. Muziek houd je echt jong.