Kraftwerk - Exceller 8 (1975)

Alternatieve titel: The Best Of...

West-Duitsland

6. Klingklang
  7. Von Himmel Hoch
  8. Stratovarius
tangmaster
Pracht van een verzamelaar uit 1975 die een goed overzicht bied van het oudere materiaal van Kraftwerk.

Kevin-Raphaëll
idd tangmaster

mooi verwoord

avatar van dj maus
Inclusief de single-versie van Autobahn.

Kevin-Raphaƫll schreef:
idd tangmaster

mooi verwoord

Nou, hij had dichter moeten worden zo mooi.

avatar van dj maus
Jammer alleen van de spelfout.

avatar van kareltjemusic
Ik kocht deze versie in 1978 bij de locale V&D boer.
Het was mijn 1e lp van kraftwerk.
Het was een Canadese persing, en het had een zogenaamde cut-out.
V&D dumpte indertijd veel van Amerikaanse/Canadese persingen, ik heb er dacht ik 3 gulden voor betaalt.
Toen vond ik het jammer dat er de single versie opstond van Autobahn.
Nu is het wel weer leuk, omdat je die bijna niet ziet

avatar van lennon
Ook deze met veel geluk gekregen, maar na mijn positieve ervaringen met 3 andere albums, vind ik deze een beetje tegenvallen.

Misschien omdat het een mix is van van alles, maar ik vind het absoluut niet lekker weg luisteren.

avatar van reptile71
Veel ingekorte versies hier, dat wil je toch gewoon niet? Compilatie voor mensen die de bus moeten halen. Als je dan toch een compilatie wil (van vroeg werk) kun je beter Doppelalbum nemen. Ja, een dubbelalbum en dus volledige versies.

Het beste werk moest nog komen, dus ik zou beide laten liggen.
Kraftwerk heeft geen fatsoenlijke verzamelaar; dan komt The Mix nog enigszins in de richting.

avatar van reptile71
Dat is een kwestie van smaak, ik vind echt hele toffe dingen staan op Doppelalbum. Lekker experimenteel en trippy.

Zeker een kwestie van smaak, ik ben vooral liefhebber van de meer gangbare dingen als The Robots, The Model, Trans Europa Express, Music Non Stop en Computerlove.