Transpunk - Champagne Pigs (1996)

Label: Urban

6. Base Sick (2:39)
  7. Taste (2:40)
  8. Down (3:27)
  9. Shut Up (5:21)
  10. Champagne Pigs (5:34)
avatar van knoltor
Ha, daar is ie dan! Een dijk van een plaat door een dijk van een band. Misschien wel een van de beste bands van Nederlandse bodem ooit. Maar in ieder geval een van de betere.
Helaas... ooit veelbelovend, de belofte is nooit echt ingelost. Na dit album kwam nog het magistrale 'Jazzmonster' en toen was het uit met de pret. Maar het blijft nog altijd een van mijn favorieten.
Een ieder die ze niet kent, maar geïnteresseerd is in een mengsel van metal, rock, jazz, melodie, emotie, groove en ga zo maar door: check dit uit! Het is de moeite waard. En stiekem hoop ik nog altijd op een reunie van dit Limburgse gezelschap.

BTW weet iemand waar ik een plaatje van de opvolger 'Jazzmonster' kan vinden? Ik wil hem toevoegen maar kan maar geen plaatje vinden. En ik ben te lui om hem te scannen.

avatar van knoltor
knoltor schreef:

laat maar...

avatar van Teunnis
Berichten over reünieoptreden verplaatst naar Transpunk.