Prince Ali - Curb Side Service (2007)

geen stemmen

Label: Hieroglyphics

1. The Marquee (0:56)
  2. Way of the Warrior (3:48)
  3. The Path [Remix] (3:19)

met Rakaa Iriscience en Pacific Sonz

4. Whom I'm Being (3:05)
  5. Floating Lotus (3:58)
  6. Side Show (2:37)
  7. 3 Kings (3:59)

met Sonz of Adam

8. California Cliff Notes (2:44)

met Pep Love

18. Breach Birth (3:46)

met A-Plus en Tajai

19. Iron Clad (3:52)

met J2

20. Polyphonic Monarchs (3:03)

met Planet Asia

avatar van waxs
Zijn EP'tjes waren mijn inziens een succes, apart dat deze verschijnt op het Hieroglyphics label.

Social_Mask
Ik had een tijdje geleden een album van hem gehoord die volgens mij gratis te downloaden was/is. Die klonk best wel goed moet ik zeggen. Het heette iets van "I Miss 94".

avatar van waxs
Ja dat waren zijn EP'tjes.

Social_Mask
Die EP heb ik denk ik een jaartje geleden gehoord. Van wat ik me ervan kan herinneren vond ik het best goed, maar was het helemaal vergeten.

Toen ik dit album zat te beluisteren wist herkende ik Prince Ali niet meer. Hij heeft een eigenaardige stem. Ik moest er weer even aan wennen. Het begin is redelijk. Niks mis met de beats, maar zulke beats heb ik wel vaker gehoord. Nergens echt goed, maar ook niet slecht. Ik zal hier 3* voor geven, maar aan het einde komen wat betere nrs, zoals Same Struggle, Hug Doves.. Dus alsnog 3,5*.

Het is me een beetje tegengevallen moet ik zeggen. Want ik herinnerde me I Miss 94 als een sterke album, al heb ik het album al tijden niet meer gehoord.

The Genius
Dit is niet Prince Ali van de 'I Miss 1994' release.

The Genius schreef:
Dit is niet Prince Ali van de 'I Miss 1994' release.

Hmm, je kan best wel eens gelijk hebben, ben daar blindelings vanuit gegaan toen ik las over dit album. Heb deze verder ook nog niet beluistert moet ik zeggen.

Social_Mask
Misschien daarom dat ik Prince Ali niet meer herkende..

The Genius
Hier wat meer duidelijkheid.

P.A. [Prince Ali] van 'I Miss 1994'

Prince ALI van dit album.

Rene1979
Dit is wel een lekker cdtje

avatar van mh040
Deze man is tegenwoordig vooral bekend als Mahershala Ali, acteur in o.a. Luke Cage en House of Cards en sinds kort Oscar winnaar voor zijn rol in Moonlight

avatar van Osiris Apis
mh040 schreef: