Roger Taylor - The Outsider Tour Live (2022)

Label: Universal

1. Strange Frontier (4:59)
  2. Tenement Funster (3:10)
  3. We're All Just Trying to Get By (3:21)
  4. A Nation of Haircuts (3:29)
  5. These Are the Days of Our Lives (4:33)
  6. Up (4:39)
  7. Gangsters Are Running This World (4:19)
  8. Absolutely Anything (4:34)
  9. Surrender (4:20)
  10. Man on Fire (5:31)
  11. Rock It (Prime Jive) (5:00)
  12. Under Pressure (3:57)
  13. Say It's Not True (4:59)
  14. I'm in Love with My Car (3:20)
  15. Outsider (3:30)
  16. More Kicks (5:23)
  17. Foreign Sand (7:00)
  18. Tutti Frutti (4:36)
  19. A Kind of Magic (6:00)
  20. Rock 'N' Roll (3:39)
  21. Heroes (5:15)
  22. Radio Ga Ga (6:09)
avatar van Martin Zeeman
Besteld.lijkt me wel tof.

Juist omdat het niet perfect is, niet glad geproduceerd is dit eigenlijk best een fraai live album geworden.

De geijkte Queen nummers springen er wat meer uit, voelen strakker aan dan zijn minder vaak uitgevoerde solonummers.

Ik ben d’r blij mee, mocht dit het enige live album blijven dan is dit een prima toevoeging aan zijn solo oeuvre.

Taylor neemt eigenlijk de Queen + Adam Lambert touring band mee op zijn eigen tournee plus een nieuwe gitarist en nieuwe zangeres. Dat pakt zeer goed uit. De band staat als een huis en Taylor is verrassend goed bij stem. Ik hou van zijn husky stemgeluid. Beetje Bryan Adams/Rod Stewart vibes. Opener Strange Frontier is een dijk van een song en Tenement Funster is zo lekker Roger Taylor. De man heeft voor Queen toch wel heel sterke bijdrages geleverd waarvan These Are The Days naar mijn inziens de beste is. Enige song die niet had gehoeven voor mij was Heroes. De cover voegt niets toe. Verder uitmuntend. 4,5 ster.

Beluisterd en sorry, maar vind dit echt helemaal niks.

avatar van Queenfan
Voor mij een prima album met echt de beste soloplaten. Goed geluid en goede sfeer.

avatar van SemdeJong
Alsof je erbij bent. Roger speelt niet in de arena's zoals hij als drummer met zijn bandje doet. Het voelt knus aan. Hij speelt nummers uit zij gehele carrière op een eigentijds manier. Dit zorgt ervoor dat het album lekker homogeen aanvoelt.

avatar van Bartjeking
Helemaal eens met de meeste voorgangers; strakke band (Brian May komt ook nog even op bezoek), uitstekend bij stem en het plezier lijkt er vanaf te spatten. Heb dit album destijds op (roze) vinyl aangeschaft en ook dat is prima in orde. Mooi artwork en fotobijlage. Jazeker, ik heb iets met Queen