Comanche Moon - Last Golden Rays (2022)

1 stem

Roots / Rock
Label: Shallowater

1. Last Golden Rays (5:33)
  2. Lil Lina (3:29)
  3. Hey Jenny (4:00)
  4. Live Oak Tree (4:15)
  5. Daisies (4:58)
  6. Love Me Again (4:35)
  7. Turning to Stone (2:54)
  8. Middle of You (3:59)
  9. I Wonder (3:10)
  10. Runnin from a Man (5:25)
  11. I Got Your Letter (6:01)
avatar van frolunda
Behoorlijk aangename Roots Rock waarbij variatie en degelijkheid na een aantal luisterbeurten de meest opvallende kenmerken lijken te zijn. De band, afkomstig uit Amarillo, Texas, werd in 2013 opgericht door het duo Chandler Sidwell en Mark Erickson en debuteerde al in 2018 met het album Country Music Deathstar.
En nu vier jaar later is er dus de opvolger Last Golden Rays, een elf nummers tellend album dat het, naast de al eerder genoemde variatie moet hebben van een prima productie en de fijne, ongedwongen vocalen.
Deden me overigens in de verte wel wat denken aan Jay Farrar van Son Volt.
Met de songs is ook weinig mis, al klinkt het soms net iets te gladjes voor mijn smaak, zodat we hier zonder al te veel problemen kunnen spreken van een geslaagd en erg genietbaar tweede album.