Deströyer 666 - Never Surrender (2022)

Australië
Label: Season of Mist

1. Never Surrender (3:46)
  2. Andraste (3:50)
  3. Guillotine (3:23)
  4. Pitch Black Night (4:42)
  5. Mirror's Edge (4:48)
  6. Grave Raiders (5:01)
  7. Savage Rights (3:58)
  8. Rather Death (4:52)
  9. Batavia's Graveyard (5:45)
avatar van hellboy123
Deze plaat heeft hier vandaag zijn eerste rondjes gemaakt, de mix van Black en Thrash klinkt toch wel erg lekker hoor!

avatar van Edwynn
Ik was niet zo'n hele grote Deströyer 666 fan maar met het vorige album Wildfire kwam er wat meer nadruk op het thrash en heavy metal gedeelte van het geluid. Dat is op Never Surrender nog verder uitgewerkt en dat zorgt er wel voor dat ik even als een woeste dinosaurus met adhd door de kamer spring - de fragiel opgetuigde kerstboom ten spijt.
Het is eigenlijk best grappig en verslavend tegelijk hoe invloeden van vooral Duits-achtige zaken zoals Accept en Running Wild zich laten vermengen met wat zwartgeblakerd metaal.
Absolute funplaat die nog wat meer rondjes zal gaan draaien hier.