Camel - Echoes (1993)

1. Never Let Go (6:18)
  2. Freefall (5:51)
  3. Lady Fantasy (12:44)
  4. Rhayader (3:24)
  5. Rhayader Goes to Town (5:01)
  6. Song Within a Song (7:15)
  7. Air Born (5:03)
  12. Skylines (4:26)
  13. Breathless (4:21)
  14. Echoes (7:19)
  15. The Sleeper (7:04)
  16. Your Love Is Stranger Than Mine (3:24)
  17. Hymn to Her (5:38)
  18. Ice (10:12)
  19. Drafted (4:18)
  20. Lies (5:01)
  21. Sasquatch (4:44)
  22. You Are the One (5:23)
  23. Refugee (3:47)
  24. West Berlin (5:09)
  25. Mother Road (4:20)
  26. Whispers in the Rain (2:54)
avatar van daniel1974nl
Na het live album Never Let Go kreeg ik de behoefte aan meer. Lang was dit zo ongeveer de enige manier om ieder geval bepaalde nummers met een fatsoenlijke geluidskwaliteit de beluisteren aangezien sommige albums uiterst belabberd op CD stonden (Stationary traveller bijv.) . Moest destijds voor een behoorlijke prijs worden geïmporteerd via Bertus. Was het wel waard en vanaf hier ben ik dieper de catalogus ingedoken en heb ik beetje bij beetje verschillende albums aangeschaft. Nieuwe albums direct. Met oudere albums heb ik gewacht tot ze geremasterd werden. Sinds 1993 altijd blijven volgen, verschillende keren live gezien. Altijd een genot.

En nu mag ik alles nog een keer aanschaffen in de Box die ondanks is uitgekomen.

Het geeft een goede doorsnede tot aan Dust & Dreams.