Lee Hazlewood - For Every Solution There's a Problem (2002)

Alternatieve titel: A Collection of Previously Unreleased Recordings from the Lee Hazlewood Archives

Country / Pop
Label: City Slang

1. Dirtnap Stories (3:47)
  2. Your Thunder and Your Lightning (2:59)
  3. A Taste of You (2:36)
  4. Save a Place for Me (2:27)
  5. Dolly & Hawkeye (4:23)
  6. Buying Back (2:09)
  7. Suddenly Tennessee (3:24)
  8. Loving Me, Loving You (3:17)
  9. Dolly Parton's Guitar (2:58)
  10. Strangers, Lovers, Friends / for My Birthday (8:03)
avatar van Ducoz
Eigenlijk is dit een verzamelaar he, met wat overblijfselen.. als ik de sticker op de hoes mag geloven.

avatar van heartofsoul
Dit is een prachtig album (vind ik). Het bestaat uit (als ik het boekje, dat bij de cd zat, goed heb gelezen) tamelijk obscure opnames die Lee Hazlewood maakte in de jaren 70, vanaf de tweede helft van dat decennium tot en met eind jaren 90. Alle zijn met medewerking van de meesterlijke gitarist Al Casey. Het zijn alle schitterende songs - of misschien ben ik wel op weg "fan" te worden van Hazlewood, die ik tot voor kort alleen kende als producer van Duane Eddy en natuurlijk van zijn duetten met Nancy Sinatra.In ieder geval was dit album voor mij een bescheiden revelatie.