Fleetwood Mac - The Alternate Tango in the Night (2018)

Rock / Pop
Label: Warner Bros.

1. Down Endless Street (4:28)
  2. Special Kind of Love [Demo] (2:53)
  3. Seven Wonders [Early Version] (4:34)
  4. Tango in the Night [Demo] (4:41)
  5. Mystified [Alternate Version] (3:27)
  6. Where We Belong [Demo] (2:52)
  7. Juliet (Run-Through) (5:04)
  8. Isn't It Midnight [Alternate Mix] (3:39)
  9. Ooh My Love [Demo] (3:52)
  10. You and I, Part I & II [Full Version] (6:26)
Mssr Renard
Is dit een Record Store Day-release?

Lijkt om een samenvatting van de bonustracks van de deluxe edition van Tango in the Night. Dit heb ik vaker gezien, en in sommige gevallen zelfs ook wel leuk om op lp erbij te hebben.

Deze kan je gewoon een review geven als je de deluxe edition hebt geluisterd, zeg maar.
In elk geval hebben ze er wel voor gezorgd dat dit niet b-kantjes zijn van de stroom aan 7" en 12" die ten tijde van het album uitkwamen.

avatar van Twinpeaks
Blij dat ik deze op de kop heb weten te tikken. Ik heb destijds de dure box aan mij voorbij laten gaan omdat ik niet de meerwaarde zag in al die remixes. De B-kanten kende ik al wel van de singles in mijn bezit , maar het is wel leuk om het nu op 1 zwarte plak te hebben. Down Endless Street had op het oorspronkelijke album niet misstaan en ook Special Kind Of Love is prima. De rest zwalkt wat en je hoort work in progress. Niks mis mee , wel grappig om te zien hoe ideetjes uitgewerkt komen op het orginele album. Leuk voor erbij , niks meer en niks minder. 3 en halve ster.