Riverside - Wasteland Tour 2018 - 2020 (2020)

Polen
Label: Vintage Vinyl

1. Intro / Acid Rain (7:45)
  2. Vale of Tears (5:44)
  3. Reality Dream I (6:16)
  4. Lament (6:10)
  5. Hyperactive (5:27)
  6. Escalator Shrine Part II (5:58)
  7. Saturate Me / Out of Myself (6:06)
  8. Second Life Syndrome Part I (6:18)
  9. Left Out (12:27)
  10. Guardian Angel (4:28)
  11. Lost (7:52)
  12. The Struggle for Survival (9:59)
  13. Forgotten Land (8:27)
  14. Loose Heart (5:56)
  15. #Addicted (5:11)
  16. Egoist Hedonist (7:28)
  17. Wasteland (12:30)
  18. The Night Before (3:08)
  19. Panic Room (6:26)
  20. River Down Below (7:41)
  21. The Day After (5:09)
avatar van pos
pos
Wel bijzonder dat hier nog geen reacties bij staan. Heb net vorige week deze tour editie van Wasteland gekocht. 2 live cd's en een dvd/blu ray van een concert in Duitsland. De cd's van dit concert klinken echt geweldig waarbij ook de nummers van Wasteland echt heel sterk worden neergezet. Erg benieuwd naar de blu ray van volgens mij weer een ander concert van deze tour. 4,5 ster voor de audio.

avatar van Aproxis
pos schreef:

Jaaa ik heb em ook nog voor een zacht prijsje via de fanclub kunnen krijgen. Prachtige registratie. Misschien wel mijn favoriet van de live albums. Dit heeft wel echt een mooie mix van alles dat Riverside is. Het zou perfect zijn als dit nog met Piotr had kunnen zijn.

De nummers van Wasteland worden hierop wat krachtiger neergezet dan op het studioalbum en komen daardoor inderdaad beter tot hun recht. Deze livealbum box heb ik destijds via de fanclub besteld. Perfecte levering voor een goede prijs maar de verzendkosten komen daar natuurlijk nog bij. De speelduur van dit album is lang en je hebt de concert videobeelden erbij, dus je krijgt waar voor je geld.
Lost 'N' Found blijft echter mijn favoriete Riverside livealbum.