Cormega - The Realness II (2022)

Label: Viper

1. Once and for All (1:56)
  2. Her Name (2:58)
  3. Glorious (3:10)

met Nas

4. The Saga Resumes (2:57)
  5. What's Understood (2:57)
  6. Life and Rhymes (2:27)
  7. Grand Scheme (2:42)

met Lloyd Banks

8. White Roses (2:20)
  9. Essential (3:05)
  10. This Life of Ours (3:06)
  11. Age of Wisdom (1:03)
  12. Paradise (2:18)

met Havoc

13. Man Vs Myth (2:36)
avatar van ThingMan
Wel benieuwd naar dit project. Cormega vond ik altijd wel een goede storyteller. Voor zijn doen wel wat weinig features maar dat kan gewoon positief uitpakken. Wel Nas, geen AZ. Hopelijk een kort en krachtig album dit keer.

avatar van DarkoMarco
Tot nu toe krijg ik de zelfde vibe als bij deel 1. Bizar te benoemen hoe dit binnen het straatje past. Echter ben ik op de helft van het album waardoor mijn mening nog niet vast staat. Mijn mening voor nu: het is gelijkwaardig, misschien zelfs beter dan deel 1. Ik probeer door de nostalgie te prikken. Normaal is dit vrij lastig maar bij dit album wordt het wat gemakkelijker.

avatar van thomzi50
Dit klinkt in elk geval zeer verwant aan deel 1, en dat doet me al deugd. Tof project van Cormega.

avatar van Gyzzz
Verrassend sterke plaat wel; doet inderdaad niet echt onder voor deel 1. Mooie track met Nas ook. Bij Cormega hoor je nul ontwikkeling maar evenmin achteruitgang. Blijft een constante, scherpe en best unieke rapper.