Induction - Born from Fire (2022)

Tsjechiƫ
Label: Atomic Fire

1. Born from Fire (4:09)
  2. Scorched (7:04)
  3. Fallen Angel (3:51)
  4. Go to Hell (4:06)
  5. Embers (3:49)
  6. Order & Chaos (5:23)
  7. The Beauty of Monstrance (4:57)
  8. Queen of Light (4:25)
  9. I Am Alive (3:20)
  10. Ghost of Silence (6:01)
  11. Eternal Silence (5:15)
  12. Sacrifice * (5:15)
avatar van ShadowGallery79
Dit album heb ik al een aardig tijdje op cd in bezit maar ik had hem hier nog nooit beoordeeld. Nu is eigelijk een mooi moment om dat wel te gaan doen omdat ik gisteren in drachten Induction live heb mogen zien spelen.

Live vond ik Induction geweldig spelen. De energie waarmee ze spelen druipt er vanaf en de zanger vond ik live echt enorm goed. Daar hoop ik nog veel van te gaan zien/horen.

Live vind ik Induction trouwens nog wel een stukje leuker klinken dan op album. Verder is het album Born From Fire zeker goed waarop een aantal vrij goede nummers staan. Vooral de refreinen van sommige nummers spreken mij erg aan.

Een mooie 3.5*