SAULT - Earth (2022)

Soul / Wereld
Uitgebracht in eigen beheer

1. Spirit Call (1:36)
  2. The Lord's with Me (8:22)
  3. Valley of the Ocean (4:19)
  4. God Is in Control (4:52)
  5. Power (2:33)
  6. Stronger (3:56)
  7. Fields (6:15)
  8. Soul Inside My Beautiful Imagination (3:36)
  9. Warrior (3:50)
avatar van Cor
Cor
SAULT dropt in de maand november ineens een EP en vijf albums. Het geheel is niet opzienbarend, maar ook wel weer OK. Een mix van de bekende R&B, gospel, elektrisch versterkte funk en ook orkestrale, neo-klassieke koormuziek. 'Stronger' is wel een klein pareltje, overigens

avatar van spoon
Op dit album invloed uit diverse windstreken. Geeft het een originele invalshoek en maakt het lekker afwisselend. Vooral de laatste 4 nummers vind ik erg fraai en of bijzonder. Het nummer Stronger is krachtig in zijn eenvoud en lijkt niet echt op dit album te passen. Lijkt mij een schets die over was van een de albums van vorig jaar. Een van de beste nummers die ik van deze band gehoord heb.

avatar van Kos
Kos
Ik weet dat de members van Sault nog steeds geheimzinnig zijn, maar het klinkt bij vlagen wel heel erg als 1 van de zangeressen van de Sugababes die meezingt.

avatar van GrafGantz
Kos schreef: