Analogue Postcard - A Forest of Never Minds (2007)

geen stemmen

4. Song for Jemina Pearl
  5. Some Day We'll All Gaze at Our Shoes
  6. Quebec
Kid A(cid)
Een verzameling van oude liedjes van Analogue Postcard. De laatste twee nummers zijn demo's van The Massive Black Cloud. Song for Jemina Pearl is opmerkelijk vocaal en verhaalt over Analogue Postcards obsessie voor de zangeres van Be Your Own Pet.

De tekst op de cover luidt:
"Analogue Postcard has made some songs in the past and he always wanted to let the people listen to his old collection of strange songs. Just press play and listen carefully. Don't turn of the cd, don't panic, don't run, don't fled. Don't commit suicide. Just listen to this pretty strange but wonderful songs."

djeffibrelich
ik ken deze solo-artiest persoonlijk.

geniale muziek, hij staat in de top-vrienden op mn myspace en meneer vind dat nog leuk ook.
geweldig,

respect.