Stones - Grrr Live! (2023)

Rock / Blues
Label: Mercury

1. Get Off of My Cloud (3:53)
  2. The Last Time (4:14)
  3. It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It) (4:37)
  4. Paint It Black (5:06)
  5. Gimme Shelter (7:04)

met Lady Gaga

6. Wild Horses (5:48)
  7. Going Down (6:32)

met John Mayer en Gary Clark Jr.

8. Dead Flowers (5:01)
  9. Who Do You Love? (4:19)

met The Black Keys

10. Doom and Gloom (4:34)
  11. One More Shot (3:44)

met The Choir of Trinity Wall Street

12. Miss You (6:59)
  13. Honky Tonk Women (4:32)
  14. Band Introductions (4:28)
  15. Before They Make Me Run (4:22)
  16. Happy (4:08)
  17. Midnight Rambler (12:02)

met Mick Taylor

18. Start Me Up (4:39)
  19. Tumbling Dice (4:53)

met Bruce Springsteen

20. Brown Sugar (5:24)
  21. Sympathy for the Devil (7:04)
  22. You Can't Always Get What You Want (8:50)
  23. Jumpin' Jack Flash (5:47)
  24. (I Can't Get No) Satisfaction (6:59)
avatar van lennon
Tja.

Stones live is altijd goed. Maar ben ondertussen wel een beetje live show release moe.

Ik koop ze niet meer .

avatar van Nelge Phanker
ik koop hem wel. Sterker nog: ik heb hem al besteld en betaald!

avatar van Riffhard
Leuk om als eerste een echte beoordeling te schrijven en een waardering te geven!

Ja, de meeste nummers zijn al zo vaak live uitgebracht. Maar… deze live-plaat laat horen hoe goed de Stones door de jaren heen zijn geworden. Het verschil met El Mocambo kan niet groter zijn. En dat zeg ik ondanks dat mijn favoriete live periode de late jaren zeventig en begin jaren tachtig is.

Het album is uitstekend gemixt. Het geeft een intieme sfeer en het mega stadion geluid is er niet. Was ook een binnen optreden natuurlijk. Maar toch.

De gitaren zijn fantastisch gemixt. Waarbij het vooral opvalt, dat Wood veel beter doorkomt.

Een flink aantal nummers zijn uniek of uniek door de uitvoering met anderen. Springsteen bij Tumbling Dice? Ik vind het nog grappig ook.

Een top plaat! Ik denk serieus dat de Stones qua performance in deze periode op hun best waren.
Geniet er van zou ik zeggen.

avatar van Nelge Phanker
Wat weer een mooi live-album. Zal wel niet het laatste zijn...

avatar van Gele Stift
Nu live op NPO3! Blijft ongelooflijk hoe goed Mick nog bij stem is

avatar van freakey
Gele Stift schreef:
Nu live op NPO3! Blijft ongelooflijk hoe goed Mick nog bij stem is

Maar het gekweel van Lady Gaga gaat me door merg en been.

avatar van ricardo
Dit lijkt mij toch wel bijna het ultieme Rolling Stones concert die ooit uitgekomen is! Net even een paar losse nummers via joeptjoep beluisterd, maar Gimmi Shelter met Lady Gaga vind ik echt geweldig, maar ook de prachtig mooi uitgesponnen en geïmproviseerde versie van Midnight Rambler vind ik super. Ook instant klassieker Paint It Black is geweldig gespeeld. Wat mij vooral opvalt is dat de nummers in een 'normaal' tempo gespeeld worden, en niet te gehaast wat ik wel vaker van hun live heb gehoord, en ook de zang van Jagger klinkt erg goed, en vooral niet te gehaast b.v. Heb er een stuk of 6 nummers van beluisterd, en denk dat ik deze wel op cd ga aanschaffen, lijkt me een prachtig mooi concert toe