The Wombats - Girls, Boys & Marsupials (2006)

Label: Vinyl Junkie

1. Moving to New York (3:31)
  2. Lost in the Post (3:10)
  3. Patricia the Stripper (3:06)
  4. Party in a Forest (Where's Laura?) (3:26)
  5. Backfire at the Disco (3:13)
  6. My First Wedding (6:12)
  7. Metro Song (5:17)
  8. Derail & Crash (3:22)
  9. Little Miss Pipedream (4:03)
  10. Caravan in Wales (4:02)
  11. Sunday T.V. (5:40)
  12. Acapella (1:23)
Toch wel 1 van de leukere van de nieuwe lichting Britse bandjes. Ze stapelen de ene catchy hook op de andere, en hebben ook erg leuke teksten, en een erg vriendelijke uitstraling live. En gezien hun laatste single Kill the Director, en de toekomstige single Let's Dance to Joy Division, worden ze alleen nog maar beter. Dat zijn echt twee geweldige popliedjes!

Dit album is overigens alleen uitgekomen in Japan.

avatar van Irish
en binnekort komt hij uit in europa. erg leuke band en die ook nog eens naar London Calling komt.

Irish schreef:

hey irish, enig idee wanneer de volgende London Calling is? Want daar wil ik wel heen... kan er alleen nog niks over vinden..

avatar van sean leonard
Ze komen ook in Rotown, Rotterdam op 5 november

the dutchman schreef:

2 en 3 november Paradiso. Maar de passepartouts en de zaterdag zijn al uitverkocht, en nu the Maccabees voor vrijdag zijn bevestigd, zal het ook niet meer lang duren voordat dat uitverkocht is gok ik.

Hij staat erop Backfire At The Disco echt een heerlijk nummer Nu moet ik alleen nog even het hele album beluisteren

Backfire @ the disco is echt zo lekker catchy

(verwijderd)
wordt hier zo vrolijk van

avatar van tvtje1
op dit album staan bijna alle nummers als op hun nieuwe (van 2007)
is dit omdat dit nu niet alleen meer in groot brittanie wordt verkocht?

avatar van Smiechtel
De vrolijke broertjes van de Artic Monkeys

avatar van Sjaakspeare
'Moving To New York' vind ik eigenlijk gewoon knijtergoed. Dat nummer is ook niet direct 'vrolijk' te noemen.