Blood Red Shoes - I'll Be Your Eyes (2007)

Label: V2

1. It's Getting Boring by the Sea (2:56)
  2. You Bring Me Down (3:38)
  3. Box of Secrets (4:00)
  4. Try Harder (3:45)
  5. Stitch Me Back (3:41)
  6. It's Getting Boring by the Sea [Blamma Blamma Remix] (3:36)
you bring me down klinkt erg leuk, ik ga er maar eens achter deze EP aan

avatar van Zwammer
Ik ken alleen het eerste nummer en dat is een lekkere catchy rock nummertje. Ik ga dus ook maar eens achter deze EP aan

avatar van handeman
1 november rotown

Heerlijke pure muziek.
Hier gaan we vast nog veel van horen in de toekomst.

Wanneer full cd? Deze week hebben ze in Gent in de Vooruit gestaan naar het schijnt. Heb op hun myspace eens geluisterd. Dit heeft duidelijk grunge-invloeden, rockt!

avatar van Ferry
Ik meen te hebben gelezen dat de full length CD 'Box of secrets' op 7 april 2008 in Groot-Brittanie uitkomt. Wanneer-ie op het Europese vasteland uitkomt weet ik niet maar hij is wel te vinden op internet. De vergelijkingen met White Stripes gaan wat mij betreft niet verder dan dat ze bestaan uit jongen en meisje maar dan met omgedraaide muzikale rollen. Erg lekkere energieke muziek en supergoede songs. Vooral de eerste vijf en laatste vier zijn uitschieters wat maar een tweetal middelmatige songs overlaat die eigenlijk ook met iedere draaibeurt aan charme winnen. Live naar ik heb vernomen ook meer dan de moeite waard. Na London Calling wellicht op Lowlands dit jaar?

Baltasound
Het bewijs dat IEDEREEN een band kan vormen. Wat een simpele na aperij!

WernerGSF
ga jij dit soort dingen lekker ergens anders verkondigen

Aloanator
Box of Secrets en Stitch Me Back zijn echt twee waardeloze nummers.
De nummers die op het album "Box of Secrets" staan zijn eigenlijk allemaal wel lekker en ik ben ook een grote fan van die cd. Maar wat ze naast die cd gemaakt hebben is ronduit bagger...
Deze EP is totaal niet de moeite waard, de goede nummers staan op "Box of Secrets".
Ik vraag me af waarom het album "Box of Secrets" zo heet als het nummer "Box of Secrets" er niet op staat...