Verbal Delirium - Conundrum (2022)

Griekenland
Label: Bad Elephant

1. Falling (2:50)
  2. In Pieces (4:59)
  3. Intruders (5:30)
  4. The Children of Water (5:42)
  5. Conundrum (6:32)
  6. The Watcher (9:03)
  7. Neon Eye Cage (9:30)
  8. Fall from Grace (5:53)
Nog net op de grens van 22 komt het lang verwachte nieuwe album van het Griekse Verbal Delirium binnen. Heel fijn. Dan kan dit pareltje nog mee in mijn jaarlijst.

Disillusion - Ayam
Michael Romeo - War of the Worlds // Pt. 2
Returned to the Earth - Fall of the Watcher

BrunniepooProGNerD pos Ayreonfreak legian

avatar van legian
Ik heb Falling en Conundrum even beluisterd en die laatste geeft een grote Neal Morse vibe af, maar dan wat minder oudbollig. Falling is qua stijl dan wel weer wat dreigender. Van de week de plaat maar eens opzetten. Thanks voor de Tip Proggy2

avatar van pos
pos
Proggy2 schreef:

Dank voor de tip.
Dit is mijn lijstje geworden. Viel nog niet mee aangezien sterke platen van Queensryche, Oceans of Slumber, Inhalo en Amorphis buiten de boot vielen.

01 - Porcupine Tree - Closure/Continuation
07 - Wilderun - Epigone
08 - Venus Principle - Stand in Your Light
09 - A -Z - A -Z
10 - Oak - The Quiet Rebellion of Compromise

Mooie lijst, pos mooie overeenkomsten ook. Ik zal 5 eens gaan beluisteren. Dank voor het delen

avatar van ProGNerD
Had 'm al voorbij zien komen in (o.a.) als Tip in de iO pages. Inmiddels 2 keer geluisterd: boeiende kwaliteitsprog in een vrij eigen stijl gebracht => Aanrader

avatar van Ayreonfreak

Ayreonfreak schreef:
Kanonnen, wat een cd! *herziet koortsachtig zijn jaarlijst*

Laat maar komen die lijst, ik ben benieuwd Ayreonfreak

avatar van ProGNerD
Ayreonfreak schreef:
Kanonnen, wat een cd! *herziet koortsachtig zijn jaarlijst*

Dan ben je wel te laat (voor de MuMe-lijst)...

avatar van legian
Deze valt voor mij toch een beetje tussen wal en schip. Het klinkt bin vlagen erg leuk, maar de nummers gaan net zo snel het gehoor weer uit als dat ze er ingaan.